Zabezpečení webových stránek

Tento web je zabezpečen důvěryhodným certifikátem SSL a odpovídá požadavku GDPR.

Při provozu webu používáme firewall, který zajišťuje ochranu webu proti útokům z venku (např. hackeři).

Cookie

Naše organizace využívá soubory cookie ke správnému chodu funkčních prvků a k měření návštěvnosti webové stránky. Více informací...

Kontaktní formulář a jiné formuláře

Při zasílání informací a osobních údajů prostřednictvím kontaktního formuláře nebo jiných formulářů (např. účasti v soutěžích, přihlašování na akce školy) na našem webu využíváme tyto informace výhradně k vyřízení komunikace s vámi a vaše osobní údaje dále nezpracováváme. Buďte proto prosím trpěliví, když vás občas webová stránka vyzve k poskytnutí souhlasu.

Soulad s GDPR

Střední průmyslová škola, Trutnov, Školní 101 má zpracovanou dokumentaci a zavedený soulad s GDPR.

Pro případy bezpečnostních incidentů má Střední průmyslová škola, Trutnov, Školní 101 „Plán řízení bezpečnostních incidentů“, aby byla zajištěna maximální bezpečnost vašich osobních údajů.

Střední průmyslová škola, Trutnov, Školní 101 má certifikovaného „Pověřence pro ochranu osobních údajů“.      

Dozorový úřad

Pokud máte jakékoliv pochybnosti o tom, že s vašimi osobními údaji nakládáme v souladu s právními předpisy, můžete se kdykoliv obrátit na nás prostřednictvím těchto kontaktních údajů:

Název: Střední průmyslová škola, Trutnov, Školní 101
Adresa: Školní 101, 541 01 Trutnov
E-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Telefon: +420 499 813 071

Můžete se také obrátit přímo na dozorový úřad, kterým je pro Českou republiku:

Název: Úřad pro ochranu osobních údajů
Adresa: Pplk. Sochora 27, 170 00 Praha 7
Telefon: +420 234 665 111 (Ústředna)
Web: https://www.uoou.cz
E-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Můžete se také obrátit na našeho pověřence pro ochranu osobních údajů:

Petr Mach
Adresa: Havlíčkova 648, 508 01 Hořice
Telefon: +420 722 133 362
E-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Vaše práva

Kdykoliv se nás dotázat, jaké osobní údaje o vás zpracováváme, za jakým účelem a na základě jakého právního titulu. Pokud tak učiníte, odpovíme vám ve lhůtě nejdéle do 30 dnů od přijetí vaší žádosti o tyto informace.

Zažádat u Střední průmyslové školy, Trutnov, Školní 101, abychom omezili zpracování vašich osobních údajů. Pokud tak učiníte, okamžitě pozastavíme zpracování vašich osobních údajů a bezodkladně prošetříme situaci. O výsledku šetření vás budeme informovat.

Zažádat u Střední průmyslové školy, Trutnov, Školní 101 o výmaz osobních údajů. Pokud tak učiníte, skartujeme všechny osobní údaje, které o vás zpracováváme, pokud k dalšímu zpracování nejsme povinni ze zákona (např. archivování). O skartovaných osobních údajích vyhotovíme skartační protokol, který vám v kopii zašleme.

Vznést vůči Střední průmyslové škole, Trutnov, Školní 101 žádost „Být zapomenut“. Pokud tak učiníte, pokusíme se vztah mezi vámi a naší organizací uvést do stavu, jako by vztah mezi vámi a naší organizací nikdy neexistoval. Berte prosím na vědomí, že pokud pro nás existují zákonné povinnosti vaše data dále zpracovávat, nebude možné statut „Být zapomenut“ po právní stránce zcela naplnit. O výsledku našeho postupu vás budeme informovat.

Formuláře