Vytisknout tuto stránku
úterý, 23 květen 2023 08:14

Sto kiláků na cykláku na Zvičině

Napsal(a)

Od úterý 9. 5. 2023 do pátku 12. 5. 2023 jsme se v rámci sportovní akce ve druhém ročníku se třídami oboru Slaboproudá elektrotechnikaStrojírenství - počítačová grafika vypravili do hotelu Pod Zvičinou a strávili tam 4 dny v příjemném prostředí, pod nebem bez mráčku, stravovacím režimem, se spolužáky a hlavně se sportovními aktivitami.

Pěší skupina odjela v úterý v dopoledních hodinách do hotelu autobusem, vybalila zavazadla a věnovala se sportovním aktivitám, zatímco cyklisté zvládli asi 35 km trasu z Trutnova přes Vítěznou do Bílé Třemešné. Odpoledne jsme se ještě prošli na Zvičinu.

Další cyklo výlet byl ve středu, kdy jsme zvládli asi 40 km na Pecku a zpět. Pěší si trasu na hrad Pecka zjednodušili cestou vlakem, ale i tak se pěkně prošli. Zájemci se zúčastnili komentované prohlídky hradu Pecka. Odměnou za našlapané kilometry byla zmrzlina na náměstí v Pecce.

Ve čtvrtek byl branný závod v okolí hotelu. Kluci si vyzkoušeli střelbu, hod granátem, orientační běh a jiné disciplíny. V pátek už jsme se věnovali pouze úklidu pokojů, balení zavazadel a cestě zpět domů.

Velké plus našeho výletu bylo krásné počasí, které nám dovolilo hodně sportovat a užívat si pobyt venku. Někteří však ani tak neodolali svodům moderní techniky a svůj volný čas trávili na pokoji s mobilem v ruce. Věřím však, že si každý společný čas se spolužáky užil, načerpal sílu a energii na závěrečnou rovinku školního roku a zdárně dojde, či dojede do cíle.

Děkuji všem zúčastněným kolegům za hladký průběh akce a její organizaci.

Související položky (podle značky)